28 / 04 / 2024

Ispartakule Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Ispartakule Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Ön taleplerin bugün toplanmaya başladığı proje İstanbul Avcılar'a bağlı Ispartakule'de hayata geçiriliyor. Peki İhlas Yapı imzası taşıyan Ispartakule Bizim Evler 7 ne zaman teslim?


Ispartakule Bizim Evler 7 ne zaman teslim? sorusuna cevap vermeden önce projeden kısaca bahsedelim. 8 bin metrekare alan üzerinde yükselen Bizim Evler 7 projesinde daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. 


532 daire ve 43 ticari birimden meydana gelen Bizim Evler 7 projesi İhlas Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Ön talep sürecinin bugün başladığı Bizim Evler 7 İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'a bağlı Ispartakule'de inşa ediliyor. 


Ispartakule Bizim Evler 7 ne zaman teslim?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülen Bizim Evler 7 projesinde inşaat alanı 124 bin 106 metrekare olarak arsa alanı ise 8 bin metrekare olarak belirlendi. 


Satış sürecinin bu ay başlaması planlanan Bizim Evler 7'de dairelerin fiyatları 360 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 28 katlı 4 blok halinde yükselen proje konum olarak; Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, 3.Köprü bağlantı yolları, yeni metro, 3. Havaalanı güzergahı ve banliyo hatlarına yakın bir alanda yer alıyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede anaokulu, kreş, buhar odası, mini futbol sahası, sauna, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, eğlence mekanları, Türk hamamı, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, spor alanları, oyun bahçeleri ve çocuk havuzu mevcut. 


14 soruda Bizim Evler 7 projesinin detayları için tıklayın!


İhlas Yapı Bizim Evler 7 satış ofisi

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler