13 / 05 / 2024

İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları!

İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Topkapı'da yepyeni bir yaşam alanı sunuyor...


Ortak kullanım alanları Inİstanbul Gala projesinde arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tasarlandı. 


İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları dairelerin cephe ve büyüklüklerine göre değişiyor. Proje İş GYO ve NEF ortaklığı ile yükseliyor.


NEF Inistanbul Evleri konum olarak;  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Projede daire teslimleri 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekare ile başlayıp, 308 metrekare arasında tasarlandı. 


İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları


İş GYO Inİstanbul Gala satılık daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com