15 / 05 / 2024

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları!

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları!

İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları doğrultusundaki bilgiler haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak oldukça merkezi bir konuma sahip...


İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen Inistanbul Gala Konutları aynı zamanda Yıldız Teknik Ünivrsitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. 


Konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşan Inistanbul Gala, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve NEF imzası ile yükseliyor.


Inİstanbul Gala projesinde arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunan Inistanbul Gala Evleri, toplam 788 adet ticari ünite alanına sahip.


İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları


İş GYO Inistanbul Gala Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com