14 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi!

Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi!

Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi bilgileri doğrultusunda projede 2 bin 100 TL taksit tutarları ile daire sahibi olunabiliyor...


Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi bilgilerine göre projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.


Nef ve İş GYO tarafından hayata geçirilen Topkapı Inistabul Gala, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri sunuyor. 


İş GYO Inistanbul Evleri ödeme planı kapsamında projede daireler için yüzde 1 peşinat verilebiliyor ve kalan kısım 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor ve 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor. 


Inistanbul Gala ortak alanları arasında, oyun alanları, mescit, kapalı otopark, sinema, asansör, kreş, yüzme havuzu, güvenlik, basketbol sahası gibi imkanlar yer alıyor.


470 milyon dolar yatırım bedeli bulunan Topkapı Inistanbul Gala Projesi ulaşım olarak Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse ise 1 kilometre, metroya 100 metrelik mesafede konumlandırılıyor.


Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi


Inistanbul Gala Topkapı fiyat listesi 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Inistanbul Gala Evleri, 2018 yılının 2. yarısında sahiplerine teslim edilecek.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome