14 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Rezidans fiyat!

Inistanbul Gala Rezidans fiyat!

Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Avrupa Yakası Topkapı'da İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından konumlandırılıyor...


Inistanbul Gala teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Inistanbul Gala Rezidans fiyat bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


3 bin 565 daire ve 16 ticari üniteden oluşan İnistanbul Gala, İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından inşa ediliyor. Projede 2 bin 100 TL’den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


1+1’den 4+1‘e kadar konut seçenekleri bulunan Inistanbul Gala Evleri 470 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Topkapı’da inşa edilen İnistanbul Gala ‘da yüzme havuzu, mescit, futbol alanları, güvenlik, otopark, sinema, asansör, oyun alanları,  basketbol sahası ve fitness center gibi olanaklar mevcut.


Proje lokasyon olarak; Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, metroya 100 metre yakın mesafede yer alıyor. 


İnistanbul Gala fiyat listesi kapsamında fiyatlar 320 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede satışlar hızla devam ediyor. 


Topkapı projesi İnistanbul İletişim

444 72 21

www.hayatbeklemez.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome