25 / 04 / 2024

Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi!

Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi!

Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi ne zaman? sorunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje Topkapı'da eski Şişecam Fabrikası arsası üzerine konumlandırılıyor...


Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Proje 788 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Proje İş GYO ve NEF tarafından konumlandırılmakta olan Inistanbul Gala Evleri büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Projesi Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Inİstanbul Gala Konutları sosyal olanakları arasında; kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Projede daireler tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Inistanbul Gala konum olarak; E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi


Inistanbul Gala Projesi teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Projedeki daireler 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com