15 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Projesi fiyatlar!

Inistanbul Gala Projesi fiyatlar!

Inistanbul Gala Projesi fiyatlar kapsamındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede toplam 788 adet ticari ünite bulunuyor...


Inistanbul Gala Projesi fiyatlar ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


2017 yılının Aralık ayında konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Inistanbul Gala Evleri, Topkapı'da İş GYO ve NEF ortaklığı ile konumlandırılıyor. 


Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak farklı alternatifler sunan Inistanbul Gala toplam 788 adet ticari üniteye sahip. 


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala projesinde kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Inistanbul Gala Projesi fiyatlar


Inistanbul Gala Projesi fiyatlar doğrultusunda projedeki konutların fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com