15 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Nef teslim tarihi!

Inistanbul Gala Nef teslim tarihi!

Inistanbul Gala Nef teslim tarihi bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...


Inİstanbul Gala Evleri lokasyon olarak E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor. Inistanbul Gala Nef teslim tarihi ne zaman?


İş GYO ve NEF girişimi ile hayata geçirilen Topkapı Inİstanbul Gala Evleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri sunuyor. 


Toplam 788 adet ticari üniteye de yer verilen Inİstanbul Gala Evleri sosyal alanları arasında; kapalı otopark, mescit, güvenlik, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema,yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye genişliyor. Inİstanbul Gala Residence fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Inistanbul Gala Nef teslim tarihi


Inistanbul Gala Nef teslim tarihi Aralık 2017 olarak belirlendi. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa ediliyor.


Inİstanbul Gala Evleri iletişim bilgileri

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome