15 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Inistanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Inistanbul Gala Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede yüzde 1 peşinat avantajı bulunuyor...


Inistanbul Gala Konutları ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerine değinelim. 


Ortak alanları arasında Inİstanbul Gala projesinde kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında yer alan Inistanbul Gala'da daire büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor.  


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksitlendiriliyor, yüzde 1 peşinat ödendiğinde, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisiyle taksitlendirilme, kalan yüzde 25'lik kısım teslimde ödeniyor. 


Toplam 788 ticari üniteye yer verilen Inistanbul Gala Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Konum bilgisine göre proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Inistanbul Gala Konutları ne zaman teslim?

Daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com