15 / 05 / 2024

Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?

Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje NEF ve İş GYO imzası ile Topkapı'da konumlandırılıyor...


Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtından önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Topkapı'da inşa edilmekte olan Inistanbul Gala Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan Inistanbul Gala konum olarak; E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metrobüse ise 1 kilometre, TEM'e 7 kilometre, Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre, metroya 100 metre uzaklıkta bulunuyor.


Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükselen İş GYO Inİstanbul Gala Evleri, arasında kapalı otopark, oyun alanları, asansör, basketbol sahası, sinema, mescit, güvenlik, yüzme havuzu ve kreş bulunuyor.


Toplam 788 adet ticari üniteden meydana gelen projede daire büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp, 308 metrekareye kadar ulaşarak dizayn edildi.


İş GYO Inİstanbul Gala Evleri satılık fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 788 adet ticari üniteden meydana geliyor.


Inistanbul Gala Evleri ne zaman teslim edilecek?


Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.


Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com