14 / 05 / 2024

Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi!

Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede fiyatlar 320 bin TL'den başlıyor...


Proje ulaşım olarak, TEM'e 7 kilometre, E-5'e ve metrobüse 1 kilometre, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 400 metre, Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi ne zaman?


Inİstanbul Gala Residence, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuyor. Proje, Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında lansmana özel avantajlar devam ediyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede 2 bin 100 TL taksitlerle ödeme yapılabiliyor.


Inİstanbul Gala Topkapı'da konutların alanları 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 1 peşinatta, kalan bedelin yüzde 24'ü teslimde, kalan kısım ise banka kredisiyle ödeniyor.


Davutpaşa Inİstanbul Gala fiyat listesi kapsamında konutlar 320 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 30 ay vade farksız taksit uygulanıyor. 


Nef İş GYO Inİstanbul Gala'nın sosyal donatı alanları arasında; kapalı otopark, güvenlik, sinema, basketbol sahası, asansör, kreş, mescit, oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 


Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi


Inİstanbul Gala Davutpaşa teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. 


Inİstanbul Gala Topkapı iletişim

Telefon:  444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome