17 / 05 / 2024

İnanlar Terrace Mix 0 peşinatlı kampanya koşulları!

İnanlar Terrace Mix 0 peşinatlı kampanya koşulları!

Terrace Mix projesi Esenyurt'ta İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. İşte İnanlar Terrace Mix 0 peşinatlı kampanya koşulları...


İnanlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen Terrace Mix projesinde satışlar devam ediyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği proje 20 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. 


İnanlar Terrace Mix projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje  E-5, Metro ve Metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yükseliyor. 


İnanlar Terrace Mix 0 peşinatlı kampanya koşulları

İnanlar Terrace Mix projesinde peşinat ödemen daire sahibi olunabiliyor. Projede aylık taksitler 1.130 TL'den başlıyor. Proje 0,68 faiz oranıyla 60 aya kadar, 0,88 faiz oranıyla ise 120 aya kadar vade yapılıyor. İnanlar Terrace Mix 0 peşinatlı kampanya koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak için 444 20 02 numaralı telefonla iletişime geçebilirsiniz. 


İnanlar Terrace Mix fiyat listesi kapsamında daireler 171 bin 200 TL'Den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 34 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. 


Terrace Mix projesinde Türk hamamı, güneşlenme terası, kapalı otopark çocuk havuzu, 1 açık, 3 kapalı havuz, sosyal tesis, masa tenisi, bilardo, vitamin bar, yürüyüş yolu, çocuk oyun alanı, kardiyo, fitness, aerobik, pilates salonu, buhar banyosu, sauna gibi alanlar yer alıyor. 


İnanlar Terrace Mix iletişim

Telefon: 444 20 02

Web Adresi: www.terracemix.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com