18 / 05 / 2024

İlkbahar Sur Yapı ödeme koşulları!

İlkbahar Sur Yapı ödeme koşulları!

İlkbahar Sur Yapı ödeme koşulları kapsamında projede yüzde 7 indirim sağlanıyor. Projede toplam 304 daire bulunuyor...


İlkbahar Sur Yapı ödeme koşulları ile ilgili bilgiler öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor sloganı kapsamında yüzde 7 indirimin uygulanıyor. 


Projede daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor. İlkbahar Residence hobi bahçeleri,dinlenme alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, kitap okuma alanları gibi olanaklara sahip.


İlkbahar Evleri toplam 304 adet daireden oluşuyor. Proje konum olarak Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkan  Sur Yapı  İlkbahar projesi, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarının çok yakınında konumlandırılıyor.


Sur Yapı İlkbahar Evleri teslim tarihi 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanıyor.. Projede lansmana özel indirimler yapılıyor.


İlkbahar Sur Yapı ödeme koşulları


Kampanya kapsamında yüzde 7 indirimin uygulandığı projelerde, yüzde 25 peşin, yüzde 25 ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise 48 eşit taksitle vade farkı olmaksızın Sur Yapı bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin veya peşin + banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 7 indirime ek olarak yüzde 10 daha indirim yapılıyor.


İlkbahar Sultanbeyli satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com