05 / 05 / 2024

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme!

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme!

İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme bilgileri doğrultusunda projede yüzde 10 indirim yapılıyor. Proje 250 milyon TL yatırım bedeli ile konumlandırılıyor...


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme koşullarına göre projede banka kredisi kullanılabiliyor ve peşin ödeme yapılabiliyor. Projede Sur Yapı imzası bulunuyor.


250 milyon TL yatırım bedeli ile yükselen İlkbahar Rezidans 5 bloktan oluşuyor. Projede, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları, su göletleri, uzun yürüyüş parkurları, dinlenme alanları bulunuyor.


2017 yılının Kasım ayında daire teslimlerinin gerçekleşmesi planlanan İlkbahar Rezidans, 3.köprü Paşaköy gişeleri ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin bulunduğu İlkbahar Rezidans Sultanbeyli Evleri'nni büyüklükleri 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme


İlkbahar Rezidans Sultanbeyli ödeme bilgileri kapsamında projede lansmana özel olarak banka kredili ve peşin alımalrda yüzde 10 indirim sağlanıyor.


Tel: (0216) 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı