29 / 04 / 2024

İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri!

İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri!

İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri kapsamında yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor...


İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. İlkbahar Evleri Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Projede 304 adet daireden oluşuyor. Anadolu Yakası Sultanbeyli ilçesinde inşa edilen Sultanbeyli Konutları 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. 


Daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlara yer verilen İlkbahar Sultanbeyli'de fiyatlar 236 bin TL'den başlıyor. 


Konutları büyüklükleri 51 ile 293 metrekare arasında değişiklik gösteren projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. 


Sur Yapı İlkbahar'da kitap okuma alanları, dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, su göletleri, hobi bahçeleri gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri


Sultanbeyli İlkbahar ödeme planı ile yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılmadan 48 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor ve kalan kısım teslimde ödeniyor. 


İlkbahar Evleri Sur Yapı ödeme bilgileri kapsamında lansmana özel olarak yüzde 7 indirim yapılıyor, peşin ya da banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com