15 / 05 / 2024

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek?

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek?

Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Yüzde 30 peşinat ödemesi ile ofis sahibi olunabilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 liradan başlıyor.


"Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek?" sorusunun yanıtını vermeden önce projeden bahsedelim. İnşaat çalışmalarının başladığı proje 22 bin 358 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Kilim Yapı tarafından inşa edilen Helezon Plaza projesi, Bayrampaşa'da yükseliyor. Lansman öncesi satış sürecinin başladığı projede 89 tane tane ofis bulunuyor. 


Helezon Plaza satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 liradan başlıyor, 7 bin 500 liraya kadar ulaşıyor. Projede lansmana özel 8 adet ofis için bir kampanya başlatıldı.


Helezon Plaza'da kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde, yüzde 70'lik kısım 48 ay 0 faiz ile taksitlendiriliyor. Ayrıca İş Bankası 84 aya kadar 0,98 faiz oranıyla vade yapıyor. 


Helezon Plaza'da hobi odası, copy center, lobi ve danışmanlık hizmeti, vale park hizmeti, ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark gibi alanlar yer alıyor. 


Helezon Plaza ne zaman teslim edilecek?

Helezon Plaza'da satışa sunulan ofislerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 


Helezon Plaza nerede?

Adres: Yenidoğan Mahallesi Uluyol Cad. No:10-12-14 Bayrampaşa-İSTANBUL


Helezon Plaza iletişim

Tel: 444 57 53

Web: http://helezonplaza.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com