15 / 05 / 2024

Helezon Plaza fiyat listesi!

Helezon Plaza fiyat listesi!

Helezon Plaza fiyat listesi kapsamında ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Helezon Plaza fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim. Bayrampaşa'da hayata geçirilen proje Kilim Yapı imzası ile yükseliyor. 


İnşaat çalışmalarının devam ettiği Helezon Plaza projesinde satış süreci başladı. 89 ofisten oluşan projede 8 adet ofis için bir kampanya başlatıldı.


Helezon Plaza kampanyası kapsamında toplam ofis bedelinin yüzde 30'u peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel için 48 aya kadar vade farksız taksit yapılıyor. Ayrıca İş Bankası'nda 84 aya kadar 0,98 faiz oranı ile vade yapılıyor. 


Helezon Plaza Bayramapaşa projesinde teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. 22 bin 358 metrekare alan üzerinde yükselen projede hobi odası, copy center, lobi ve danışmanlık hizmeti, vale park hizmeti, ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark yer alıyor. 


Helezon Plaza fiyat listesi

Helezon Plaza fiyat listesi kapsamında projesindeki ofislerin metrekaresi  5 bin 500 liradan başlıyor, 7 bin 500 liraya kadar ulaşıyor. 


Helezon Plaza lokasyon olarak metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Helezon Plaza nerede?

Adres: Yenidoğan Mahallesi Uluyol Cad. No:10-12-14 Bayrampaşa-İSTANBUL


Helezon Plaza iletişim

Tel: 444 57 53

Web: http://helezonplaza.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı