19 / 04 / 2024

Helezon Plaza Bayrampaşa fiyatları!

Helezon Plaza Bayrampaşa fiyatları!

Helezon Plaza Bayrampaşa fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor. Banka kredisine ugyun olan projede teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Helezon Plaza Bayrampaşa fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Kilim Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 22 bin 358 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


İnşaat çalışmalarının 5 ay önce başladığı Helezon Plaza projesi lansman öncesinde satışa çıktı. 89 tane ofisten oluşan projede 8 ofise özel bir kampanya başladı.


Helezon Plaza kampanya kapsamında toplam bedelin yüzde 30'u peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel 48 ay vade farksız taksitlendiriliyor. Projede İş Bankası'ndan 84 aya kadar 0,98 faiz oranı ile kredi kullanılabiliyor. 


Helezon Plaza Bayrampaşa'da teslimler 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek. Projede  hobi odası, copy center, vale park hizmeti, ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti bulunuyor. 


Helezon Plaza Bayrampaşa nerede? 

Helezon Plaza konum olarak metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Helezon Plaza Bayrampaşa fiyatları metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 7 bin 500 lira arasında değişiklik gösteriyor. 


Helezon Plaza nerede?

Adres: Yenidoğan Mahallesi Uluyol Cad. No:10-12-14 Bayrampaşa-İSTANBUL


Helezon Plaza iletişim

Tel: 444 57 53

Web: http://helezonplaza.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı