29 / 03 / 2024

Helenium Boutique Kurtköy Evleri!

Helenium Boutique Kurtköy Evleri!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik-Kurtköy'de inşa edilen proje 6 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. Başarır İnşaat imzası taşıyan Helenium Boutique Kurtköy Evleri teslim tarihi 2017 olarak planlanıyor.


65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişen dairelere sahip Helenium Boutique Kurtköy Evleri alternatif daire tipleri arasında 1+1, 2+1 ve 3+1 yer alıyor.


Projenin ödeme planında yüzde 35 peşinde kalan bedel 24 ay vade farksız taksitlendiriliyor. 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Helenium Boutique Kurtköy projesi 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. 


Helenium Boutique Kurtköy Evleri Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. 148 dairenin bulunduğu projede teslim tarihi olarak 2017 yılı öngörülüyor.


Çocuk oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu, buhar odası, sauna, yürüyüş parkuru ve fitness center gibi sosyal alanların yer aldığı Helenium Boutique Kurtköy Evleri hakkında detaylı bilgi için satış ofisi telefon numarasını arayabilirsiniz.


Helenium Boutique Kurtköy Evleri nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı No:33 Kurtköy/Pendik


Helenium Boutique Kurtköy Evleri!


Helenium Boutique Kurtköy Evleri iletişim

Tel: 0216 702 10 00

Web: http://www.heleniumboutique.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com