20 / 04 / 2024

Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat!

Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat!

Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat bilgileri için haberimizi inceleybilirsiniz. Projede toplam 3 bin 531 adet konuta yer veriliyor...


Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat listesi bilgilerine geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje 3 bin 531 adet konutluk dev proje olarak hayata geçirildi.


Halkalı Atakent'te hayata geçirilen Tema İstanbul, Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur ortak girişimi ile konumlandırılıyor. Projenin arsa alanı 1 milyon 550 metrekare olarak belirlendi.


Daire büyüklüklerinin minimum 68 metrekareden başlayıp, maksimum ise 202 metrekareye kadar çıktığı Halkalı Tema İstanbul Konutları, 2015 yılının Temmuz ayında sahiplerine teslim edilecek.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleir bulunan Tema İstanbul Atakent Projesi, geniş sosyal imkanlara da sahip.


Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat


Halkalı Tema İstanbul Konutları fiyat tablosu bilgilerine göre projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Projede, spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park,  yüzme havuzu, güvenlik gibi olanaklar mevcut.


Atakent Tema İstanbul iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com