18 / 05 / 2024

Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları!

Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları!

Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel olarak peşin ve banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanıyor...


Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçirildi.


17 katlı 3 bloktan oluşan Mirage Residence, 300 milyon TL'lik yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje Güneşli'de yükseliyor. Proje toplam 342 adet daireden meydana geliyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Güneşli Mirage Rezidans konutları 2017 yılının Kasım ayında teslim edilecek.


300 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Sur Yapı Mirage Rezidans projesinde güneşlenme ve gölgelik alanları, açık hava ve fitness alanı, çocuk havuzu, yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.


Bağcılar Mirage Residence ulaşım olarak metroya, Atatürk Havaalanı'na, metrobüse ve Tem Otoyolu'na yakın bir konumda bulunuyor. 


Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları


Güneşli Mirage Rezidans ev fiyatları 276 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim ile birlikte peşinat veya peşin + banka kredili ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. 


Bağcılar Mirage Residence iletişim

Tel: 0216 422 65 14

Web: www.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com