15 / 05 / 2024

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık!

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık!

Güneşli AB Yaşam Evleri satılık daire tipleri olarak 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 7+1 dubleks daireler karşımıza çıkıyor. 9 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede ödeme planı kapsamında baka kredisi kullanılabiliyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri satılık konutların fiyatları haberimizin devamında yer alıyor. Toplamda 147 daireden meydana gelen AB Yaşam Evleri'nde konutların yüzde 65'i satıldı.


Satış süreci devam eden AB Yaşam Evleri projesinde son 45 daire kaldı. İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa edilen projede ödeme seçenekleri arasında banka kredisinin yanı sıra 24 ay vade farksız taksit imkanı da bulunuyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri satılık!


Güneşli AB Yaşam Evleri satılık dairelerin 325 bin TL'den başladığı AB Yaşam Evleri projesi lokasyon olarak; E-5 Otoyolu ve Atatürk Havalimanı'na 4 kilometre, Starcity AVM ve Basın Ekspres Yolu'na 1 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, sahil yoluna ise 5 kilometre mesafede yer alıyor. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 7 oda 1 salon dubleks dairelerden oluşan proje AB Grup İnşaat tarafından yükseliyor. 9 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen AB Yaşam Evleri sosyal alanları şöyle;  fitness salonu, modern peyzaj alanları ve çocuk oyun alanları.


AB Yaşam Evleri satış ofisi

Telefon: 0212 550 93 95 

Web : http://abgrupinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı