29 / 04 / 2024

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim!

Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim!

İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de 9 bin metrekare alan üzerinde yayılıyor. 147 daireden meydana gelen projede dairelerin yüzde 65'i satıldı. Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


6 katlı 3 blok halinde İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa edilen AB Yaşam Evleri'nde 45 dairenin satış süreci devam ediyor. Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim bilgileri hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


AB Grup İnşaat imzasıyla 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında; banka kredisi kullanma imkanı ve 24 ay vade farksız taksit seçeneği bulunuyor.


147 dairenin yer aldığı  AB Yaşam Evleri'nde dairelerin yüzde 65'i satıldı. 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcı bekleyen projede modern peyzaj alanları, fitness salonu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcut.



Konum olarak proje; Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na 4 kilometre,  Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre,  Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye 3 kilometre, sahil yoluna ise 5 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Güneşli AB Yaşam Evleri iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web : http://abgrupinsaat.com/

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı