28 / 04 / 2024

Gülpark Yaşam Esenyurt ödeme koşulları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ödeme koşulları!

Gülpark Yaşam Esenyurt ödeme koşulları ile ilgili bilgiler için haberimizi inceleyebilirsiniz. Projede fiyatlar 2+1'lerde 274 bin TL'den başlıyor...


Gülpark Yaşam Esenyurt ödeme koşulları kapsamında projede 60 ay 0 faiz avantajı bulunuyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanı üzerine inşa ediliyor.


Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunan Gül Park Yaşam Evleri, Esenyurt'ta Gül Yapı imzası ile yükseliyor. 


Projede, konferans, yürüyüş-koşu parkurları, oyun salonu, çocuk kulübü, açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzu, süs havuzları, fitness merkezi, spa, plates-yoga alanı, çocuk oyun alanları,tırmanma duvarı,su ve bitki duvarları, voleybol sahası, restoran ve kafeler, nargile-çay bahçeleri, mağazalar, kameralı güvenlik sistemi, residence hizmetleri, toplantı ve basketbol sahası gibi zengin sosyal aktivite alanları yer alıyor.


Gülpark Yaşam Esenyurt ödeme koşulları doğrultusunda projede 60 aya kadar 0 faiz ile ödeme yapılabiliyor. Proje metrobüse ve hastaneye 5 dakika, AVM, Tem ve okula 1 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Projedeki dairelerin 2016 yılında teslimlerinin yapılması planlanıyor.


Adres: Güzelyurt Mahallesi, Orhan Gazi Caddesi No: 5 Esenyurt / İstanbul


Gülpark Yaşam iletişim bilgileri

Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com