19 / 05 / 2024

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri!

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri!

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman yapılacak? Projede ödeme koşulları nasıl? Soruların yanıtları için haberimizi inceleyebilirsiniz...


Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen Gülpark Suits Sefaköy Projesi, 5 bin metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılıyor. Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman yapılacak?


Gülpark Suits Sefaköy Evleri ulaşım olarak, TEM’e 4.5 kilometre, hastaneye 500 metre, E-5 Karayolu'na, 212 Alışveriş Merkezi'ne ve Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre, okula 400 metre ve çevre restoranlara 200 metre uzaklıkta yer alıyor.


Sefaköy Gülpark Suits Projesi, ortak alanları arasında projede yüzme havuzu, hamam ve sauna, 7/24 özel güvenlik sistemleri, otopark, mağazalar, kafeterya, teras bahçeleri ve süs havuzları yer alıyor.


Gülpark Suits, 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süpermarketten oluşuyor. Projede dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Gülpark Suits Sefaköy teslimleri 1 yıl sonra yapılacak. Projedeki ödeme koşullarına göre, yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılıyor veya firma bünyesinde 12 ay taksitlendiriliyor.


Gülpark Suits iletişim bigileri

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı