19 / 05 / 2024

Gülpark Suits adres bilgisi!

Gülpark Suits adres bilgisi!

Gülpark Suits adres bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor...


Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gülpark Suits, Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor. Gülpark Suits adres bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 


Projenin inşaat çalışmalarına önümüzdeki hafta içinde başlanacak. Gülpark Suits toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Projede; yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. 


Gülpark Suits Sefaköy konum olarak çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Gülpark Suits adres bilgisi


Gülpark Suits adres bilgisi : İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits iletişim

Telefon: 0212 471 0 420

Web: www.gulparksuits.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı