14 / 05 / 2024

Gül Park Butik ne zaman teslim?

 Gül Park Butik ne zaman teslim?

Gül Park Butik ne zaman teslim? Gül Park Butik daire fiyatları? Gül Park Butik ödeme planı? Gül Park Butik telefon? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...


3 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Gül Park Butik projesi Gül İnşaat imzası taşıyor. Gül Park Butik ne zaman teslim? sorusunun yanıtından önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


12 adet mağaza, 64 adet daire ve 1 adet süpermarketten meydana gelen Gül Park Butik projesi İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa ediliyor. Gül Park Butik'te 1+1'den 4+1 dubleks dairelere kadar konutlar bulunuyor. 


4 katlı 3 blok halinde yükselen Gül Park Butik projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Avcılar Gül Park Butik fiyat listesi 210 bin lira ile 650 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.


Gül Park Butik ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Ayrıca Avcılar Gül Park Butik projesinde 24 aya kadar vade farksız firma bünyesinde taksitlendirme yapılıyor.


Gül Park Butik ne zaman teslim?


Avcılar Gül Park Butik projesi Zorlu Plaza'nın 400 metre aşağısında inşa ediliyor. Gül Park Butik ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 6 ay sonra cevabı veriliyor. 


Gül Park Butik iletişim:

Tel: 0530 955 51 29

Web: www.gulinsaat.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com