14 / 05 / 2024

Green Village 2 fiyatları!

Green Village 2 fiyatları!

Green Village 2 fiyatları üzerinden lansmana özel olarak yüzde 15'lik indirim sağlanıyor. Proje Şile'de Burçkale Yapı imzası ile yükseliyor...


Green Village 2 fiyatları ile ilgili bilgileri aktarmadan önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje Şile'de 23 blok halinde yükseliyor.


185 metre uzunluğunda göletin yer aldığı Green Village 2 Şile Projesi'nde, göletin etrafında yürüyüş, koşu parkuru, içerisinde gençlik ve fiskos adaları yer alıyor.


Toplam 142 dairenin bulunduğu Şile Green Village 2 Evleri, 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri sunuyor. Projede Anneler Günü'ne özel olarak barbekü partisi düzenleniyor.


Green Village 2 ortak alanları ve ayrıcalıkları arasında, su değirmeni, kapalı sosyal tesis, ağaç evler, mini çiftlik, tırmanma duvarı, şelale, Kids Club, oyun alanları, köy bakkalı, DVD room, kütüphane, atölyeler, yaz okulu mini teleferik, hobi bahçesi bulunuyor.


Green Village 2 fiyatları 


Green Village 2 fiyatları 135 bin TL'den başlıyor. Bu şekildeki fiyatları 15 Mayıs'a kadar devam edecek olan projede lansmana özel olarak fiyatlarda yüzde 15 indirim imkanı yer alıyor.


Green Village 2 Şile iletişim

0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile2.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com