28 / 04 / 2024

Goldiva Kuzey fiyat listesi!

 Goldiva Kuzey fiyat listesi!

Goldiva Kuzey fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekaresi 2 bin liradan başlıyor. İzmir Goldiva Kuzey Evlerinde teslimler 2016 Mart olarak belirlendi.


İzmir Bornova'da inşa edilen Golpa Kuzey projesi tek blok halinde yükseliyor. Golpa Kuzey fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Diva İnşaat tarafından hayata geçirilen Golpa Kuzey İzmir projesi toplamda 192 adet daireden meydana geliyor.  Golpa Kuzey projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor. 


Golpa Kuzey fiyat listesi: 


Golpa Kuzey fiyat listesi bilgisine göre dairelerin metrekaresi 2 bin liradan başlayarak yükseliyor. Golpa Kuzey satış ofisi ile 0232 400 20 00 no'lu telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.


Golpa Kuzey ödeme planı kapsamında yüzde 35 peşinat vererek projeden daire satın alınabiliyor. Golpa Kuzey İzmir ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2016 Mart ayı cevabı veriliyor. 


İzmir Golpa Kuzey Evlerinde çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, peyzaj düzenlemeleri, kapalı otopark, güvenlik, dinlenme alanları ve fitness center gibi donatılar bulunuyor.


Golpa Kuzey iletişim bilgisi: 

Telefon: 0232 400 20 00

Web adresi: http://golpakuzey.com/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com