27 / 04 / 2024

Golden Tulips Kartal satış ofisi!

 Golden Tulips Kartal satış ofisi!

Golden Tulips Kartal satış ofisi? Golden Tulips Kartal fiyat listesi? Golden Tulips Kartal teslim tarihi? gibi sorularınızın cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz...


İstanbul Anadolu yakasının Kartal ilçesinde konumlandırılan Golden Tulips projesinde satışlar devam ediyor. Golden Tulips Kartal satış ofisi telefon numarası bilgisinden önce projeden bahsedelim. 


2016 Haziran'da teslim edilecek olan Golden Tulips Kartal projesi tek kule halinde yükseliyor. Kartal Golden Tulips projesi Suat Altın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Golden Tulips Kartal satış ofisi ile 444 15 30 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz. Golden Tulips projesinde home ofisler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde tasarlandı. 


Suat Altın İnşaat Golden Tulips projesinde home ofisler 50 metrekare, 70 metrekare, 90 metrekare ve 120 metrekare büyüklüğe sahip. Golden Tulips Kartal projesinin inşaat çalışmaları Ağustos ve Eylül ayında başlayacak.


Golden Tulips Kartal fiyatları kapsamında metrekare fiyatı 6 bin liradan başlayarak, 8 bin liraya kadar yükseliyor. Golden Tulips projesi Suat Altın İnşaat'ın İstanbul'da olan ilk projesi.


Golden Tulips Kartal iletişim:

Telefon: 444 15 30

Web: http://suataltininsaat.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com