20 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinatla!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinatla!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı projenin ilk gününde yüzde 20 oranında ön talep geldi...


İstanbul Gaziosmanpaşa'da 82 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak "İstanbul'un en şık İtalyan'ı" sloganıyla satışa sunulan Venedik Sarayları projesi Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor.


İtalyan saraylarından ilham alınarak tasarlanan Venedik Sarayları projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projenin ilk gününde yüzde 20 oranında ön talep geldi.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nın altında Kabataş-Mahmutbey metrosunun bir durağı bulunuyor. Projenin inşaatı metroya direkt bağlantı kurulacak şekilde yapılıyor ve metro 2017'de devreye girecek.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda toplam 1.000 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daireler olarak tasarlandı. Dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları fiyat listesi şu şekilde; 1+1 daire fiyatları 329 bin lira, 2+1 daire fiyatları 499 bin lira, 3+1 daire fiyatları 699 bin lira.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Taksit ödemelerinin 1 yıl ertelendiği projede banka kredisi ile vade yapılıyor.


2015 yılının Mayıs ayında teslimlerinin gerçekleşeceği Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi gibi alanlar yer alıyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri