28 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda taksitler 1 yıl erteleniyor!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda taksitler 1 yıl erteleniyor!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda taksit ödemeleri 1 yıl erteleniyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 329 bin TL'den başlıyor...


Bayraktar ile Gürsoy Yatırım ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Venedik Sarayları projesi, Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak Yüzde 1 KDV oranının geldiği projenin ilk gününde yüzde 20 oranında talep geldi.  


Venedik Sarayları'nda mevcut olan sosyal olanaklar arasında yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi bulunuyor. Proje İstanbul'un en şık İtalyan'ı sloganıyla satışa çıktı. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda bulunan satılık daire fiyatları 1+1 daireler için 329 bin liradan, 2+1 daireler için 499 bin liradan, 3+1 daireler için 699 bin liradan başlıyor. 


Venedik Sarayları'nda daire teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek. Projede daire sahibi olmak isteyenlerin yüzde 5 peşinat ödemesi yetiyor. Projede taksit ödemeleri 1 yıl erteleniyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları konum olarak Esenler Otogarı'na 5 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 15 kilometre, Boğaz Köprüsü'ne 18 kilometre, Mecidiyeköy'e 17 kilometre, Maslak İTÜ'ye 14 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa nerede?

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa adres: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL


Viaport Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler