24 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satış fiyatları!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satış fiyatları!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satış fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 329 bin TL'den başlıyor. Proje "İstanbul'un en şık İtalyanı" sloganıyla satışa sunuldu...


Viaport Venezia projesinin yeni etabı olarak satışa sunulan Venedik Sarayları projesi, İstanbul Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata Gaziosmanşa Venedik satış fiyatları bilgisini vermeden önde projeden bahsedelim...


"İstanbul'un en şık İtalyanı!" sloganıyla satışa sunulan Venedik Sarayları projesinde 1 oda 1 salon dairelden 3 oda 1 salon dubleks ve teras daire tiplerine kadar yer alıyor. 


Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesi içerisinde 900 adet daire yer alıyor. Projede mevcut olan dairelerin teslimleri 2015 yılının Mayıs ayında gerçekleşecek.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları satış fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 329 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerde 499 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerde ise 699 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında banka kredisine ile ödeme yapılabiliyor. Projede 120 aya kadar vade imkanı sunuluyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesi içerisinde çocuk oyun alanları, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, alışveriş alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar bulunuyor.


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842  

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri