29 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları 'nda 329 bin TL'ye 1+1 daire!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları 'nda 329 bin TL'ye 1+1 daire!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları 'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor...


Venedik Sarayları projesi, Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen Viaport Venezia projesinin etabı olarak "İstanbul'un en şık İtalyan'ı" sloganıyla satışa sunuldu. Bayraktar ile Gürsoy Yatırım Ortaklığı'nın imzası ile inşa edilen projede çeşitli imkanlar sunuluyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde toplam 1.000 adet daire bulunuyor. Projede 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daire tipleri bulunuyor. 


2015 yılının Mayıs ayında teslim edilecek olan Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa projesi 82 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 57 metrekare ile 383 metrekare arasında değişiyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları 'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları şu şekilde; 1+1 daire fiyatları 329 bin liradan, 2+1 daire fiyatları 499 bin liradan, 3+1 daire fiyatları 699 bin liradan başlıyor.


Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ödeme planı kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 5'lik kısmı peşinat olarak ödeniyor. 0,80 faiz oranıyla yapılacak taksit ödemeleri 1 yıl sonra ödeniyor. Kalan bedel ise teslimde ödeniyor. 


Gondolla gezintiye çıkabileceğiniz su kanallarının yer aldığı Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları projesinde yürüyüş yolları, dinlenme alanları, spor alanları, fitness merkezi gibi sosyal alanlar bulunuyor.


 Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842 

Web : http://venediksaraylari.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com