29 / 03 / 2024

G Marin Managed by Divan’da fiyatlar 89 bin liradan başlıyor!

 G Marin Managed by Divan’da fiyatlar 89 bin liradan başlıyor!

Bayramoğlu’nun en güzel noktasında yer alan G Marin Managed by Divan, 89 bin TL’den başlayan fiyatları ve 0,69’dan başlayan faiz oranlarıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.


Mar Yapı güvencesiyle İstanbul’un en güzel merkezlerinden Bayramoğlu’nda inşa edilen G Marin Managed by Divan, yeni kampanyasıyla konut sahibi olmayı kolaylaştırırken, gayrimenkul sektörüne de hareketlilik getirmeyi hedefliyor.


Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutların satışını yapan G Marin Managed by Divan’da satışı yapılan evlerin tapusu hemen verilerek teslim edilirken, 89 Bin TL’den başlayan fiyatlar, 60 ay 0,69’dan başlayan faiz oranları, taksitleri bir yıl sonra ödemeye başlama imkanıyla benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13 dakika, Marmaray’ın Bayramoğlu istasyonuna 3 dakika, D 100 Karayolu’na 3, TEM’e 5 dakika mesafede yer alan G Marin Managed by Divan, planlanan Körfez – İzmir Otoyoluna bağlantı köprüsüne 15, yine planlanan Bayramoğlu Marina’ya 4 dakika mesafede bulunuyor. Dillere destan Bayramoğlu plajları ise sadece 4 dakikalık uzaklıkta.


İstanbul'un 1960’lı yıllardaki popüler yazlık bölgelerinden biri olan Bayramoğlu, Mar Yapı ve Divan Grubu'nun projesiyle yeniden eski günlerine dönüyor. Divan kalitesi ve hizmet anlayışıyla ev sahiplerini buluşturan G Marin Managed by Divan’ın yüzde 65’i satıldı ve ilk etapta yaşam başladı.




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Satışa çıkacak projeler