27 / 04 / 2024

Four Winds Residence ödeme seçenekleri!

Four Winds Residence ödeme seçenekleri!

Four Winds Residence ödeme seçenekleri detayları haberimizde yer alıyor. Projede mevcut olan dairelerin alanları 120 metrekare ile 449 metrekare arasında değişiyor.


Four Winds Residence ödeme seçenekleri hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Tşa Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yükselen Four Winds Residence projesinde yer alan dairelerin tipleri e 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Daire teslimlerinin hemen yapıldığı Four Winds Residence projesi lokasyon olarak Boğaziçi Köprüsü'ne 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede 420 tane daire yer alıyor. 


Four Winds Resindence projesinde hamam, lobi hizmeti, sauna, yüzme havuzu, güvenlik, spa, fitness merkezi, house keeping, spor alanları, otopark, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


Four Winds Residence projesindeki dairelerin büyüklükleri 120 metrekare ile 449 metrekare arasında değişiyor. Projede daireler 935 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Four Winds Residence ödeme seçenekleri

Four Winds Residence ödeme seçenekleri kapsamında toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Four Winds Residence nerede?

Adres: Mehmet Şeyda Sk. No: 1/5 Kadıköy-İstanbul 


Four Winds Residence iletişim

Tel: 444 5 827

Web: www.tasyapifourwinds.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com