28 / 04 / 2024

Fortis İstanbul ulaşım bilgisi!

 Fortis İstanbul ulaşım bilgisi!

Fortis İstanbul ulaşım bilgisi? Fortis İstanbul daire tipleri? Fortis İstanbul telefon? Fortis İstanbul ne zaman teslim? gibi sorularınızın yanıtları haberimizde...


Fortis İstanbul ulaşım bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Fortis İstanbul projesi Küçükçekmece-Sefaköy-Basın Ekpres Yolu üzerinde konumlandırılıyor.


63 bin 185 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Fortis İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde daire alternatifleri yer alıyor.


Fortis İstanbul Evleri konum olarak Atatürk Havalimanı'na 950 metre, E-5 Karayolu'na 690 metre, Kuyumcukent'e 772 metre, Fatih Koleji'ne 400 metre, İstwest'e 465 metre uzaklıkta yükseliyor.


Fortis İstanbul projesinde kuru temizleme, erkek-kadın spor salonu, kuru temizleme, açık yüzme havuzu, açık-kapalı teras, dinlenme alanları, sauna, açık-kapalı otopark ve yürüyüş yolları yer alıyor. 


Fortis İstanbul ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 2016 yılı cevabı veriliyor. Projede yer alan dükkanların büyüklükleri 80 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor. 


Fortis İstanbul ulaşım bilgisi!

 Fortis İstanbul ulaşım bilgisi!


Fortis İstanbul ulaşım bilgisi!

Telefon: 0412 252 19 78

Web: http://www.yigitgroup.com.tr/

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı