17 / 05 / 2024

Forest City ödeme planı!

 Forest City ödeme planı!

Forest City ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde kişiye özel seçeneklerden faydalanarak veya banka kredisi kullanılarak konut alınabiliyor...


10 blok halinde tasarlanan Forest City projesi Saral Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Forest City ödeme planı bilgisinden önce proje hakkında bilgi vermeye devam edelim. 


Tekirdağ Çerkezköy'de konumlandırılan Forest City projesinde 3. etap satışları devam ediyor. Forest City Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks tipinde konut seçenekleri yer alıyor.


Çerkezköy Forest City Evleri'nde sauna, kapalı otopark, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, tenis kortu, buhar odası, yüzme havuzu ve fitness center gibi bir çok imkan yer alıyor.


Forest City ödeme planı:


Forest City ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat veriliyor, kalanı ise banka kredisi kullanılarak ödenebiliyor. Projede ayrıca firma bünyesinde kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.


Forest City fiyat listesi kapsamında 2 oda 1 salon daireler 210 bin TL ile 240 bin TL arasında, 2 oda 1 salon dubleks daireler 250 bin TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Forest City ne zaman teslim? sorusuna yanıt olarak 1 blok 2014 Haziranın sonunda, 2 blok 2014 Eylül veya Ekim aylarında, projenin tamamı ise 2014 yılının sonunda olarak cevap veriliyor.


Forest City nerede?

Tekirdağ Forest City adres: Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi Tepe Mevkii Gülerçin Koleji Karşısı Çerkezköy-TEKİRDAĞ


Forest City iletişim bilgisi:

Telefon: 0 282 738 10 10 

Web adresi: www.forestcity.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com