18 / 05 / 2024

Folkart Life Evleri fiyat listesi!

Folkart Life Evleri fiyat listesi!

Folkart Life Evleri fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede firma ve banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor...


Folkart Life Evleri fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. Folkart Life İzmir Bornova Evleri iletişim bilgilerinden yararlanarak proje hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.


Projenin sosyal olanakları arasında; kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu gibi alanlar da mevcut.


120 aya kadar vade imkanı sağlanan Folkart Life Bornova daire teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor. Firma bünyesinde ödeme yapılabilen projede banka kredisi kullanılabiliyor.


Çeşme Otoyolu ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı üzerinde konumlandırılmakta olan projede yüzde 25 peşin ödeme ödendiğinde kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.


Folkart Yapı imzası taşıyan projede dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Folkart Life Bornova İzmir Projesi'nde dairelerin alanları 46 metrekareden başlayıp 211 metrekareye kadar yükseliyor. 


Folkart Life Evleri fiyat listesi


Folkart Life Evleri fiyat listesi 189 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje toplam 25 bin metrekare arsa alanına sahip.


Folkart Life İzmir Bornova Evleri iletişim 

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com