11 / 05 / 2024

Folkart Life Bornova Konutları satış ofisi!

Folkart Life Bornova Konutları satış ofisi!

Folkart Life Bornova Konutları satış ofisi iletişim bilgileri için haberimizi inceleyebilirsiniz. Proje Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantılı noktada hayata geçirildi...


stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunan Folkart Life Bornova, İzmir Bornova'da Folkart Yapı tarafından inşa ediliyor.


Haziran 2017 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanan Folkart Life Bornova, kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzu gibi alanlara sahip.


Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı olan noktada yer alan Bornova Folkart Life Evleri  46 ile 211 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


25 bin metrekare arsa alanı bulunan proje ulaşım olarak metro hattına ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede, çevre yoluna ise 500 metre uzaklıkta yer alıyor.


Folkart Life Bornova Evleri ödeme bilgileri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


Folkart Life Bornova Konutları satış ofisi


Adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova Konutları satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı