09 / 05 / 2024

Folkart Life Bornova Evleri ödeme bilgileri!

Folkart Life Bornova Evleri ödeme bilgileri!

Folkart Life Bornova Evleri ödeme bilgileri kapsamında projede yüzde 25 peşin ödeme yapılarak daire sahibi olunabiliyor. Projedeki ödeme planı ayrıntıları haberimizde yer alıyor...


Folkart Life Bornova Evleri Haziran 2017 tarihinde sahiplerine teslim edilecek. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor.


Folkart Yapı tarafından Çeşme Otoyolu'na ve İzmir-Aydın Otoyolu'na bağlantısı olan noktada hayat geçirilen Folkart Life Bornova Projesi'nde dairelerin alanları 46 ile 211 metrekare arasında değişiyor.


Proje ulaşım olarak metro hattına ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın mesafede, çevre yoluna ise 500 metre uzaklıkta yer alıyor. Projenin arsa alanı ise 25 bin metrekare olarak belirlendi.


Folkart Life Evleri'nin ortak alanları arasında, kapalı otopark, yüzme havuzları, SPA ve fitness, restoranlar, koşu ve yürüyüş yolu, açık - kapalı süs havuzu, cafe ve çarşı, çocuk havuzundan oluşuyor.


Folkart Life Bornova Evleri ödeme bilgileri kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan yüzde 75'lik bedel için banka kredisiyle 120 ay taksit imkanı sağlanıyor. 


İzmir Folkart Life Bornova Evleri daire fiyatları 189 bin TL'den başlangıç göstriyor.


Bornova Folkart Life adres: Kazımdirik Mah. 364/11 Sok. Bornova/İzmir


Folkart Life Bornova satış ofisi iletişim

Telefon: 444 22 78 

Web: www.folkartlifebornova.com

Gizem Yılmaz/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı