01 / 05 / 2024

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy projesinde teslimler 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. İşte Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi..


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi bilgisini vermeden önce proje detaylarından bahsedelim. 1.100 tane daireden oluşan proje Nuhoğlu İnşaat ile Gülsa İnşaat ortaklığında hayata geçiriliyor. 


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde bulunan dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor.


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesinde toplam daire bedelinin yüzde 50'si ve yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde 30 aya kadar vade yapılıyor.



Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi

Fikirtepe Yenitepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 5 bin 450 liradan başlayarak yükseliyor. Projede dinlenme alanları, sauna, kapalı otopark, fitness center, yürüyüş yolları ve yüzme havuzu bulunuyor.


Yenitepe Kadıköy nerede?


Fikirtepe Yenitepe Kadıköy adres: Omca Sok. Golden Plaza İş Merkezi E Blok No: 4 34742 Sahrayıcedit / İstanbul



Fikirtepe Yenitepe Kadıköy iletişim 

Telefon: 444 4 616

Web Adresi: www.yenitepekadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri