01 / 05 / 2024

Ferko Signature Levent nerede?

Ferko Signature Levent nerede?

Ferko Signature Levent nerede sorusunun yanıtı adres, konum ve krokisiyle birlikte haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki ofislerin metrekaresi 7 bin 500 dolardan başlıyor.


Kiralanabilir ve satılabilir ofislerin yer aldığı Ferko Signature projesi, Levent'te inşa ediliyor. Ferko İnşaat imzası ile yükselen projede satışlar başladı. "Ferko Signature Levent nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


127 bin metrekare alan üzerinde 2 blok olarak yükselen Ferko Signature Levent projesinde 40 bin metrekare brüt satılabilir alan, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan bulunuyor.


Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare bazında 7 bin 500 dolardan başlıyor, 11 bin dolara kadar ulaşıyor. Projede teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek.


Ferko Signature Levent projesinde Sign-1 bloğu 30 katlı olarak tasarlandı ve ofislerin sadece 25 katı satılacak. Sing-2 bloğu 6 katlı olarak tasarlandı ve bu blokta sadece kiralama yapılacak.


Ferko Signature Levent nerede?

Ferko Signature Levent projesi konum olarak Şişli-Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'de 4 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Maslak'a 6 kilometre ve Taksim'e 7 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Ferko Signature Levent nerede?

Levent Ferko Signature adres: Büyükdere Caddesi No:17 Levent 34398 İstanbul


Ferko Signature Levent nerede?


Ferko Signature iletişim 

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com