18 / 10 / 2024

Evim Kadıköy ödeme planı!

Evim Kadıköy ödeme planı!

Evim Kadıköy ödeme planı kapsamında vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Birinci etap teslimlerinin 22 ay sonra gerçekleşeceği projede satılık daire fiyatları 232 bin TL'den başlıyor...


Evim Kadıköy ödeme planı kapsamında çeşitli olanaklar sunuluyor. Ödeme planı detaylarından bahsetmeden önce projeden bahsedelim... Anka Yapı tarafından inşa edilen proje 3 etap, 2 bin 500 daireden oluşuyor.


Birinci etap teslimlerinin 22 ay sonra gerçekleşeceği Evim Kadıköy projesinde daire alanları 46 metrekare ile 697 metrekare arasında değişiyor ve stüdyo, 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5,5+1 loft daireler yer alıyor.


Evim Kadıköy satılık daire fiyatları 232 bin liradan başlıyor. Şehrin tam merkezinde konumlandırılan proje  "Doğduğu yeri seçmese de, yaşayacağı yeri kendi seçer insan..." sloganıyla tanıtıldı.


Evim Kadıköy Evleri içerisinde açık ve kapalı havuz, fitness center, spa, sauna, squash kortu gibi spor tesislerin yanısıra, davetlerin verilebileceği lounge alanı, kütüphane odası, ofisler için toplantı salonu, çocuklar için mini club, concierge gibi sosyal hizmetler yer alıyor.



Evim Kadıköy ödeme planı

-Daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat ödendiğinde, yüzde 75'i 12 ay sonra vade farksız ödeniyor.

-Daire bedelinin yüzde 40'lık kısmı peşinat ödendiğinde, yüzde 60'lık kısım 24 ay sonra vade farksız ödeniyor.

-Daire bedelinin yüzde 50'lik kısmı peşinat ödendiğinde, yüzde 50'lik kısım 36 ay sonra vade farksız taksitlendiriliyor.


Evim Kadıköy iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com