29 / 04 / 2024

Evim Kadıköy fiyat!

 Evim Kadıköy fiyat!

22 ay sonra teslim edilecek olan Evim Kadıköy projesinde yüzde 25 peşinat verilerek daire satın alınabiliyor. Evim Kadıköy fiyat listesi 232 bin liradan başlayarak yükseliyor.


İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Evim Kadıköy projesi Anka Yapı imzası taşıyor. Evim Kadıköy fiyat listesi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


3 etaptan meydana gelen Evim Kadıköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5,5 oda 1 salon loft tipinde daireler yer alıyor.


2 bin 500 adet daireden oluşan Evim Kadıköy projesinde satışlar devam ediyor. Anka Yapı Evim Kadıköy ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 22 ay sonra cevabı veriliyor. 


Evim Kadıköy fiyat:


Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında konutlar 232 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Anka Yapı Evim Kadıköy projesinin ilk etabında 550 adet daire bulunuyor.


Evim Kadıköy ödeme planı bilgisine göre yüzde 25 peşinat verilerek projeden daire satın alınabiliyor. Evim Kadıköy satış ofisi ile 444 38 11 no'lu telefondan iletişime geçebilirsiniz.


38 bin 600 metrekare arsa alanına sahip olan Evim Kadıköy Konutlarında çocuk oyun alanları, sauna, spor alanları, fitness merkezi, kapalı otopark, dinlenme alanları ve yüzme havuzu gibi imkanlar mevcut.


Evim Kadıköy nerede?

Anka Yapı Evim Kadıköy adres:  Merpenköy Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sk. No: 55 Kadıköy - İstanbul


Evim Kadıköy iletişim bilgisi:

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com