27 / 04 / 2024

Evim Kadıköy fiyat listesi!

Evim Kadıköy fiyat listesi!

Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında daireler 232 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan bedel 12 ay vade farksız taksitlendiriliyor...


Evim Kadıköy fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarından bahsedelim... İnşaat çalışmalarının başladığı proje Anka Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 3 etap olarak tasarlandı.


Birinci etabında 550 tane dairenin yer aldığı Evim Kadıköy birinci etap teslimler 22 ay sonra gerçekleşecek. Projenin genelinde toplam 2 bin 500 adet daire bulunuyor. Projede mevcut olan dairelerin tipleri stüdyo, 1+1,2+1,3+1, 4+1 ve 5,5+1 loft olarak tasarlandı.


Evim Kadıköy ödeme planı kapsamında yüzde 25'lik kısım peşinat olarak ödendiğinde kalan bedel 12 ay vade farksız, yüzde 40 peşinat ödendiğinde, kalan bedel 24 ay vade farksız ve yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan bedel 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Evim Kadıköy Evleir içerisinde çeşitli olanaklar sunuluyor. İşte o imkanlar; Fitness merkezi, sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları.


Evim Kadıköy fiyat listesi kapsamında lansmana özel fiyat avantajları devam ediyor. Projede daire fiyatları minimum 232 bin liradan başlıyor. Proje  Boğaz Köprüsüne araçla 5 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Evim Kadıköy iletişim

Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com