02 / 05 / 2024

Erkanlı Monza Residence Ankara fiyat listesi!

Erkanlı Monza Residence Ankara fiyat listesi!

Erkanlı Monza Residence Ankara fiyat listesi detayları haberimizde yer alıyor. Banka kredisine uygun olan projede 108 tane daire bulunuyor.


Erkanlı Monza Residence Ankara fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. 2014 yılının Kasım ayında teslim edilecek proje  hemen tapu teslimi yapılıyor. 


Erkanlı Monza Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 slon daire tiplerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin tavan yüksekliği 2 metre 90 santim olarak tasarlandı.


Erkanlı Monza Residence projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Erkanlı Group imzası ile inşa edilen projede 108 tane daire bulunuyor. Proje 65 dönüm alana sahip.


Erkanlı Monza Residence projesinde toplam konut bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan konut bedeli için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Ankara Erkanlı Monza Residence'ta spor alanları, toplantı salonları, pilates stüdyosu, jakuzi, yüzme havuzu, snack bar, cafe gibi alanlar yer alıyor. 


Erkanlı Monza Residence Ankara fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Fiyatlar hakkında daha detaylı bilgi almak için satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 


Erkanlı Monza Residence iletişim

Telefon: 0212 850 54 00

Web Adresi: http://www.erkanlimonza.com/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com