02 / 05 / 2024

Enpark Beytepe Ankara'da 960 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

 Enpark Beytepe Ankara'da 960 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Banka kredisi kullanılabilen Enpark Beytepe projesinde 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. Ankara Enpark Beytepe projesinde fiyatlar 960 bin TL'den başlıyor...


186 adet daireden meydana gelen Enpark Beytepe projesi Ankara'da konumlandırılıyor. Özül İnşaat, Kocamanlar Alüminyum, Demay Mimarlık, Adil Kılıçlar, Şekerler Market ortaklığı ile hayata geçirilen Enpark Beytepe projesinde satışlar devam ediyor. 


Satışların devam ettiği Enpark Beytepe projesinde 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Enpark Beytepe Evlerinde bulunan dairelerin büyüklükleri ise 242 metrekare olarak belirlendi.


Enpark Beytepe Ankara'da 960 bin TL'den başlayan fiyatlarla!


Enpark Beytepe fiyat listesi 960 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredisi kullanılan Enpark Beytepe projesinde sauna, çocuk oyun alanları, Türk hamamı ve yüzme havuzu gibi imkanlar yer alıyor.


22 bin 334 metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Enpark Beytepe projesi toplamda 3 blok halinde yükseliyor. Enpark Beytepe teslim tarihi 20 ay sonra olarak belirlendi. 


Enpark Beytepe nerede?

Enpark Beytepe adres : Beytepe Mah. Küme Evleri No : 267 Çankaya / Ankara 


Enpark Beytepe iletişim:

Telefon: 444 3 285

Web adresi: www.enparkbeytepe.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com