15 / 05 / 2024

Elysium Elit Koşuyolu fiyat!

Elysium Elit Koşuyolu fiyat!

Toplamda 86 daireden meydana gelen Elysium Elit Koşuyolu projesi 10 dönüm alan üzerinde yayılıyor. İşte İstanbul Anadolu Yakası Koşuyolu'nda yükselen Elysium Elit Koşuyolu fiyat listesi...


Ödeme planı kapsamında banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 ay vade imkanı sağlanan projede daire fiyatları konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Elysium Elit Koşuyolu fiyat bilgisinden bahsetmeden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


A bloğunda 54 adet, B bloğunda ise 32 adet daire bulunan Elysium Elit Koşuyolu projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 olarak tasarlandı.


Ofton İnşaat tarafından inşa edilen Elysium Elit Koşuyolu projesinin 5 Mart'ta satışa çıkması planlanıyor. Banka kredisi kullanılan Elysium Elit Koşuyolu projesi konum olarak Bağdat Caddesi’ne, Boğaziçi Köprüsü’ne, alışveriş merkezlerine, stadyumlara, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, toplu ulaşım araçlarına yakın bir bölgede yer alıyor.


6 bin 500 metrekarelik kapalı alanı bulunan Elysium Elit Koşuyolu projesinde ön talep süreci devam ediyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen Elysium Elit Koşuyolu projesinde banka kredisi ile 120 ay vade seçeneği sunuluyor. 


Elysium Elit Koşuyolu fiyat!

Metrekare birim fiyatı 4 bin 300 ile 5 bin 300 dolar arasında farklılık gösteren projede tenis kortu, basketball sahası, yürüyüş parkurları, fitness, kapalı açık havuzu, sauna ve buhar odası gibi sosyal alanlar mevcut.


Koşuyolu Elysium Elit iletişim

Telefon: 0216 651 48 18

Web: www.ofton.com.tr

Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı