16 / 05 / 2024

Ege Yakası Halkalı teslim tarihi!

Ege Yakası Halkalı teslim tarihi!

Ege Yakası Halkalı teslim tarihi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatları 455 bin liradan başlıyor.


Ege Yakası Halkalı teslim tarihi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Sinpaş GYO'nun butik markası olan Eviya Gayrimenkul imzası ile yükselen projede satış süreci devam ediyor.


İstanbul Halkalı'da yükselen Ege Yakası projesi Santorini Adası'ndan esinlenerek tasarlanıyor. Proje 42 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ege Takası Halkalı projesinde 378 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 99 metrekareden başlıyor, 176 metrekareye kadar ulaşıyor. 


Halkalı Ege Takası projesinde satışa sunulan dairelerin fiyatları 455 bin TL ile 931 bin TL arasında değişiyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. 


2+1'deb 4+1'e kadar tüm dairelerin yer aldığı Ege Yakası Halkalı teslim tarihi Nisan 2016 olarak belirlendi. Projede kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, Türk hamamı, güneşlenme terasları, bisiklet parkuru, bisiklet parkları, barbekü alanı, açık ve kapalı spor alanları, cafeler ve restoranlar yer alıyor. 


Ege Yakası iletişim

Telefon: 0 212 310 13 50

Web: http://www.egeyakasi.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com